покажи
Hotel_Lozenetz_head_the_hotel_01.jpg Hotel_Lozenetz_head_the_hotel_02.jpg
Бест Уестърн Лозенец Хотел
Бест Уестърн Лозенец Хотел разполага с 22 модерно обзаведени стаи класик, 5 стаи комфорт плюс, 2 стаи от типа Джуниър и два апартамента.

Бест Уестърн Лозенец Хотел

Местоположение
Бест Уестърн Лозенец Хотел се намира на изключително комуникативно място, в престижния квартал Лозенец и по-конкретно на известния столичен булевард Свети Наум.

Местоположение


Реновираният Бест Уестърн Лозенец Хотел е разположен в престижният квартал "Лозенец", готов да посрещне изискания вкус на всеки гост с предпочитания за  висока класа, топло гостоприемство и международен стандарт на обслужване.
 
Ресторантът на европейско ниво, лоби барът с английски привкус и съвременната конферентна зала изненадват приятно гостите му.
 
Бест Уестърн  Лозенец Хотел е символ на добър вкус и  емблематичен лукс, но с цени, достъпни за клиенти, които знаят какво търсят и как да го намерят.
 
Изключително комуникативното място на хотела, в близост до метрото, исторически и културни забележителности, държавни институции и  градски заведения го прави желана дестинация и отправна точка за всеки посетител на модерна София.